OM OSS

KYLA & KLIMAT SEDAN 1984

OM OSS

HK Kyla & Klimat AB är ett kyl & värmeföretag med lång erfarenhet och egna installatörer! Vi är märkesoberoende och arbetar med de flesta fabrikaten på marknaden. Alla våra produkter är noggrant utvalda för hög kvalitet och säker funktion i vårt kalla klimat. HK Kyla & Klimat AB säljer enbart luftvärmepumpar som kommer direkt från de svenska generalagenterna, vilket innebär att alla produkter omfattas av trygga och fungerande garantier. Våra luftvärmepumpar levereras alltid installerade, intrimmade och klara av en erfaren, certifierad och behörig fackman. Detta är en viktig förutsättning för att alla garantier ska gälla, samt för att du ska vara säker på att din nya kyl- eller värmelösning blir ordentligt monterad.

ALLT BÖRJADE 1984

Hk Kyla & Klimat AB startades 1984 av den föregående ägaren Henning Kongstad, genom åren har det blivit ett starkt varumärke genom väl utförda projekt, detta har resulterat i nöjda kunder utmed Bohus kusten. HK Kyla & Klimat AB förvärvades 2018 av Effektbolagen och i och med detta fick bolaget tillgång till ytterligare två tjänsteområden att erbjuda sina kunder, ventilation och styr. Hk kyla jobbar med samtliga installationer, framför allt inom industri och kommersiella fastigheter.

VARFÖR OSS?

Om man söker en pålitlig samarbetspartner där väl utförda jobb och bra bemötande är viktigt så är HK Kyla & Klimat det självklara valet, vi gör kylan till värme och ser alltid möjligheter i det vi gör. Vi är företaget som sätter medarbetaren och kunden i fokus med korta beslutsvägar.